Skicka din post med rätt post

Driver du eget företag måste du ofta skicka brev och post med rätt emballage. Produkter som böcker och kontorsmaterial eller viktiga papper kräver bra emballage för att inte förstöras under fraktens gång. Välj rätt omslutning för att säkerställa en problemfri resa.

Om kuverten eller paketet inte håller måttet under frakten är det vanligt att saker och ting kommer fram skadade. Det kan gå hål på ett tunt kuvert medan vadderade kuvert skyddar produkten mer.

kvinna skickar brevVad skickar du mest?

När du beställer emballage och kuvert till ditt företag måste du tänka på vad som ska ligga i dem. Är produkterna mycket ömtåliga måste det vara mer vaddering eller något slags skydd inom kuvertet eller paketet. Frigolit kan vara bra att använda inuti ett paket om du skickar riktigt ömtåliga saker. Bubbelplast kan vara ett annat alternativ att vira om sakerna som ska fraktas. Tänk även på hur lång tid de ska fraktas, kanske till utlandet eller inom det egna landet?

Som egen företagare är det förmodligen vanligt att skicka produkter till kunder eller skicka tillbaka saker till dina leverantörer om något är fel med varan. Du kanske också vill skicka ut profilreklam till kunder och anställda och inte vill riskera att de kantstötts eller går sönder.

Köp tillräckligt med kuvert

Om du skickar ut post ofta och mycket är det bra att ha en rejäl bas med kuvert och emballage i olika storlekar och med olika vadderingar. På Kuvert Sverige har du ett brett utbud och kan få rabatt som egen företagare om du handlar riktigt stora volymer. Köp gärna kuvert i olika färger och storlekar för att även sprida lite glädje till kunderna och få just ditt paket att stå ut ur mängden. Välj bland rosa kuvert, svarta kuvert eller rent av gröna kuvert för en miljövänlig känsla.