Flera fördelar med nyckelfria lösningar

Tiden då alla anställda behövde gå runt med en stor och skramlande nyckelring är förbi. Idag finns det flera moderna nyckellösningar som är betydligt bättre att använda. Här kan du läsa mer om fördelarna och varför det är en god idé att investera i dessa lösningar.

Det finns flera företag som sysslar med kreativa lösningar inklusive Creone vilka redan hjälper flera stora företag. Du slipper lägga tid på onödiga saker som nycklar och kan fokusera helt och hållet på din kärnverksamhet. De har flera olika lösningar så du kan välja det som passar bäst för ditt företag.

Öka säkerheten på företaget

Door,Access,Control,-,Young,Woman,Holding,A,Key,CardEn uppenbar fördel med att använda koder eller passerkort istället för nycklar är säkerheten. Det är väldigt enkelt att tappa en nyckel vilket betyder att en obehörig skulle få tillgång till dina lokaler. Om du istället låser varje dörr med en kod som bara de anställda har tillgång till är det ett säkrare alternativ. Många väljer också idag att ha brickor eller passerkort istället för nycklar. Även om dessa också går att tappa bort är det fortfarande ett säkrare alternativ. Sedan behöver du inte leta reda på rätt nyckel bland flera stycken på en nyckelring.

Det är ett smidigt alternativ

Alla som någon gång har hanterat en nyckelknippa vet hur frustrerande det kan vara. Som vaktmästare kan du ha uppemot 50 nycklar på samma knippa. Det tar alltså tid att låsa upp varje enskild dörr. Även om du bara har ett fåtal nycklar på samma nyckelknippa brukar det ta lite tid innan du kan låsa upp en dörr. Genom att skaffa en smidig och nyckelfri lösning slipper du onödig stress för dig och dina medarbetare. Ni slipper lägga energi på onödiga saker och kan fokusera fullt ut på jobbet. Målet är också att dina medarbetare ska kunna känna trygghet på jobbet till fullo.

Anpassa lösningarna efter ditt företag

Hand,Using,Security,Key,Card,Unlocking,The,Door,To,EnteringDet finns väldigt många olika nyckelfria lösningar idag så du har verkligen chansen att välja det som passar bäst för ditt företag. Har du många anställda som behöver tillgång till en stor antal nycklar? Eller är det ett fåtal personer som har förfogande över det mesta? Det är frågor som du behöver ställa dig när du ska skaffa dig en sådan lösning. Här är några av de lösningar du kan välja bland:

  • Nyckelutlämning mot kod
  • Elektronisk nyckelidentifiering
  • Larm med kodlås eller passerkort

När du bestämmer dig för att skaffa en sådan tjänst är det en fördel om du pratar med en säljare i lugn och ro för att se över dina behov. De har generellt väldigt god kunskap om sina produkter och kan se vilka som stämmer överens med ditt företag. Det kan hända att du behöver flera olika lösningar beroende på hur ditt företag är uppbyggt. De flesta system kan styras via en app på telefonen och en dator. Då är det väldigt enkelt att hålla koll på och du kan själv bestämma vilka i ditt företag som ska lära sig att hantera dessa och ha tillgång till dem.