Hyr en kaffemaskin till företaget

Visst blir väl arbetsdagen lite lättare om du får ta dig en god kopp kaffe mellan varven? Det tycker nog de flesta som arbetar. Kvaliteten på kaffet på arbetsplatserna kan dock vara lite sisådär, men det finns en lösning på det problemet.

På olika arbetsplatser ser hanteringen av kaffet till personalen ut på olika sätt. På vissa ställen får personalen turas om att köpa kaffe och på andra ställen bryggs kaffet i en gammal, billig kaffemaskin som dessutom är långsam. Vill du istället erbjuda din personal gott kaffe borde du titta på fördelarna med att hyra en kaffemaskin.

Många fördelar med en hyresmaskin

Fungerar det lite sådär med kaffet på arbetsplatsen? Kanske är det inte gott eller så krånglar kaffemaskinen? Då finns det många fördelar med att istället hyra kaffemaskin från Sweet Coffee. Med en sådan får ni nämligen kaffe av högsta kvalitet på jobbet. Ni kan helt enkelt ha en äkta Swedish fika varje dag. Sweet Coffee erbjuder dessutom många olika lösningar så att ni kan få en kaffemaskin som passar på just er arbetsplats. På det lilla kontoret fungerar ofta en mindre modell bra, medan den stora arbetsplatsen kanske behöver flera större maskiner. Oavsett vad ni föredrar finns det något som passar.

Det fina med att hyra sin kaffemaskin är också att du inte behöver bry dig om underhåll själv. Det gör nämligen personal på Sweet Coffee åt dig. Det gör att du slipper lägga ut massor av pengar på dyra servicekostnader, något som passar extra bra då kaffet blivit dyrare att köpa. Du har också möjlighet att välja bland många andra typer av drycker än kaffe, till exempel te och choklad.

Kom också ihåg att det är trevligt att kunna servera sina kunder en riktigt god kopp kaffe. Det kan tyckas vara en liten sak, men det är sådana små saker som ger ett gott intryck. Känner du dig ändå inte riktigt säker? Kom då ihåg att kaffe sägs vara bra för hjärtat och därmed hälsan.

Fördelar med att servera ett gott kaffe

• Gladare personal
• Trevligt för besökare
• Mysigare fikastunder

Vilken kaffemaskin ska man välja?

Eftersom flera olika sorters kaffemaskiner erbjuds kan det vara svårt att välja rätt. Det du kan göra är att börja med att titta på storleken på företaget. Är ni många så kan det vara bra att välja en maskin med stor kapacitet. Den gör att det inte behöver bildas långa köer framför kaffemaskinen. Är ni lite färre går det bra med en mindre maskin.

Det kan också vara bra att undersöka vilket kaffe det dricks mest av på arbetsplatsen. Föredrar de flesta en kopp svart kaffe av hög kvalitet kan det vara bra att välja en maskin som maler hela bönor. Finns det flera lattedrickare på jobbet är det viktigt med en maskin som skummar mjölk. Det är också bra att fråga de som inte dricker kaffe vilken typ av dryck de föredrar. Kanske önskar de att maskinen ska kunna göra riktigt gott te, eller så vill de njuta av en kopp varm choklad. Kort sagt, att fråga personalen är alltid en god idé när du ska ingå den här typen av avtal.